Start för innehåll

Grillbybiblioteket flyttar

Grillby växer och antalet invånare och elever i skolan ökar. Grillbyskolan behöver utöka lokaler för undervisningen. Nu letar Enköpings kommun nya lokaler för folkbiblioteksverksamheten. Från augusti och fram till att ny lokal är på plats kommer bokbussen att besöka Grillby.

Grillby bibliotekNå fler målgrupper

Enköpings kommun arbetar just nu med att hitta andra lokaler i centrala Grillby för biblioteksverksamheten.

Bokbussen som ersätter den tillfälliga lokalfrånvaron kommer stanna vid affären Tempo, Storgatan 3. Från och med augusti och fram tills att nya lokaler är på plats kommer bokbussen finnas på parkeringsplatsen varje tisdag klockan 17–19 och torsdag klockan 13–15.

– Detta är ett bra tillfälle för oss att nå nya målgrupper som inte kom till filialbiblioteket inne i skolans lokaler. Vi arbetar för fullt med att lösa lokalfrågan så fort som möjligt, säger Nina Halden Rönnlund, verksamhetschef.

Sista dagen för biblioteksverksamhet för allmänheten i Grillbyskolans lokaler är torsdag 8 juni klockan 13.00–16.00.

Skolbibliotekets verksamhet blir kvar och kommer att få nya lokaler inom skolan.

Bokbussen ersätter filialen. Plats: grusplanen vid Tempo, Storgatan 3.
Tisdagar klockan 17.00–19.00
Torsdagar klockan 13.00–15.00

Besökarnas kommentarer

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.

Inga kommentarer lämnade